Muziekdag in Hulst
Jun
23
2:00 pm14:00

Muziekdag in Hulst

Net als de Dweildag voor dweilbands, komt er nu een Muziekdag voor muziekverenigingen. Er is een speciale website www.musicdays.nl, waarop je kunt lezen wie er wanneer optreedt deze dag.

De Harmonie gaat op zondagmiddag 23 juni een optreden verzorgen! Na verschillende andere leuke optredens zijn wij op de Bierkaai om half 5 aan de beurt.

View Event →
Bevrijdingsconcert
Sep
20
7:30 pm19:30

Bevrijdingsconcert

Samen met de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Kloosterzande verzorgt de Koninklijke Stedelijke Harmonie Hulst een speciaal Bevrijdingsconcert.

Op deze datum is het 75 jaar geleden dat Hulst is bevrijd, op 20 september 1944. Een feestelijke dag, daarom een feestelijk concert!

View Event →

Jeugdmatinee
Apr
14
3:00 pm15:00

Jeugdmatinee

Net als vorig jaar geeft de harmonie van Hulst een Jeugdmatinee in Reynaertland. Alle kinderen zijn uitgenodigd om mee te komen genieten van een speciaal voor kinderen geschreven programma.

Ze zullen niet alleen de muziek herkennen, maar ze maken ook kennis met een speciaal duo. Speciaal voor deze gelegenheid zal theaterduo De Speelkist meewerken aan dit concert.

Kaarten zijn vanaf 18 maart te verkrijgen bij de leden van de harmonie of via welkom@harmoniehulst.nl en zijn € 10 (voor kinderen € 5).

Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven & voor leuks tussendoor.

View Event →
Carnavalsmis
Mar
2
7:00 pm19:00

Carnavalsmis

Op de website van onze Hulsterse carnavalsvereniging AHC De Vossen staat te lezen dat er sinds 1979 een Carnavalsmis is. Ook al rekent men carnavaleske jubilea in veelvouden van 11, toch is dit wel een bijzonder jaar: 1979 - 2019!

De Harmonie van Hulst verzorgt de muziek tijdens de dienst op carnavalszaterdag 2 maart. We starten al iets voor 19.00 uur.

View Event →
Dec
1
8:00 pm20:00

Wereldmuziek tussen wereldse foto's

Te midden van de expositie van World Press Photo belooft het een speciale avond te worden waarbij de harmonie tussen foto’s van wereldformaat wereldmuziek laat horen. De harmonie heeft hiervoor de gloednieuwe Blackberry Blossom Bluegrass Band uitgenodigd. Met de concertkaart kun je voorafgaand aan het concert vanaf 19.00 uur de tentoonstelling bekijken.
Hier heb je ook in de pauze én na afloop van het concert de gelegenheid toe.

poster Harmonie - klein.jpeg
 
View Event →