Harmonie Hulst

Waar we voor staan

Vertrouwd raken met muziek

MuziekLessen

Bij de harmonie kun je op verschillende manieren de muziek ervaren. Naast onze reguliere concerten en optredens kan de harmonie een aanbod op maat leveren, waarmee de harmonie kinderen, jongeren en mensen met een lang gekoesterde muzikale wens vertrouwd laat maken met harmoniemuziek.
Neem contact op →

Meespelen

Hoe leer je iets? Door het zelf te doen, natuurlijk! Dat is nou precies wat we bij de harmonie belangrijk vinden. Je leert samen zoveel meer dan alleen. Kinderen en volwassenen ontdekken muziek door zelf mee te spelen met de instrumenten uit het orkest.
Speel mee →

Typisch de harmonie

SAMEN MAAKT BETER

De harmonie is een modern orkest met sterke wortels in de traditie van de harmoniemuziek en de dynamiek van de vestingstad Hulst. En ook al is er in die meer dan 200 jaar veel veranderd, één ding blijft als een paal boven water: we hebben muziek nodig. Of het bij een feest is of ter ontspanning of een meer serieuze aangelegenheid, we kunnen niet zonder. Samen aan een muziekstuk werken, samen op muzikaal vlak iets bereiken: het blijft bijzonder!
Vang een glimp op →

Repetitie

Maandag 19.30 - 21.30 uur, Zeeuwse Muziekschool, Baudeloo 20 in Hulst.

Als je zin hebt kun je een repetitie bijwonen om de sfeer bij de harmonie eens op te snuiven. Kun je spelen? Neem je instrument mee en speel gewoon een aantal nummers mee..
Neem contact op →

Koren in Harmonie

"De harmonie is gewoon gezellig, met en zonder muziek.”

Concerten

De harmonie is een orkest bestaande uit gevorderde amateurs. Zij werken gedurende het jaar intensief aan een uitdagend programma en geven dan concerten in Zeeuws-Vlaanderen en soms daar buiten.
Actuele concerten →

Joriska Zilverschoon, voorzitter
Adrie van Putte, penningmeester
Cindy Boon-Cerpentier, secretaris
Ingrid Veldkamp, vice-voorzitter en opleidingen
Martin van Gastel, activiteiten
Hans Smits, muziekcommissie
Fons Totté
Ontmoet leden →

Ondersteunen

We doen een beroep op mensen die ons orkest een warm hart toedragen. Ondanks contributie en de gemeentelijke subsidie zijn deze bijdragen niet kostendekkend. Niet vreemd als je bedenkt hoeveel kosten een harmonieorkest heeft: opleiding, dirigent, zaalhuur, geluidskosten, aanschaf muziekpartituren, aanschaf en onderhoud instrumentarium, verzekeringen enz.

Vrienden

Ben je enthousiaste bezoeker? Raak nog meer betrokken bij de harmonie Hulst en word ook vriend! Via een jaarlijkse bijdrage vanaf € 10,- worden bijzondere producties mogelijk gemaakt en draag je er aan bij dat de harmonie op niveau blijft spelen. Als Vriend word je op de hoogte gehouden van alle activiteiten van de harmonie. Daarnaast ontvang je ieder jaar een uitnodiging om het speciale Vriendenconcert bij te wonen.
Word vriend →

SPONSOR

De sponsors van de harmonie zijn onmisbaar. We zijn hen dan ook heel dankbaar voor hun bijdrage. Behalve dat je als sponsor op de hoogte wordt gehouden van alle concerten, ontvang je ook gewoon je concertkaarten thuis.
Word sponsor →
Huidige sponsors →

Harmonie+hulst+muziekles+concerten

"Als je samen speelt, klinkt het zoveel mooier"