Carnavalsmis
Mar
7:00 pm19:00

Carnavalsmis

Op de website van onze Hulsterse carnavalsvereniging AHC De Vossen staat te lezen dat er sinds 1979 een Carnavalsmis is. Ook al rekent men carnavaleske jubilea in veelvouden van 11, toch is dit wel een bijzonder jaar: 1979 - 2019!

De Harmonie van Hulst verzorgt de muziek tijdens de dienst op carnavalszaterdag 2 maart. We starten al iets voor 19.00 uur.

Jeugdmatinee
3:00 pm15:00

Jeugdmatinee

Net als vorig jaar geeft de harmonie van Hulst een Jeugdmatinee in Reynaertland. Alle kinderen zijn uitgenodigd om mee te komen genieten van een speciaal voor kinderen geschreven programma.

Ze zullen niet alleen de muziek herkennen, maar ze maken ook kennis met een speciaal duo.

Hierover later meer…! En houd onze Facebookpagina in de gaten voor leuks tussendoor…

8:00 pm20:00

Wereldmuziek tussen wereldse foto's

Te midden van de expositie van World Press Photo belooft het een speciale avond te worden waarbij de harmonie tussen foto’s van wereldformaat wereldmuziek laat horen. De harmonie heeft hiervoor de gloednieuwe Blackberry Blossom Bluegrass Band uitgenodigd. Met de concertkaart kun je voorafgaand aan het concert vanaf 19.00 uur de tentoonstelling bekijken.
Hier heb je ook in de pauze én na afloop van het concert de gelegenheid toe.

poster Harmonie - klein.jpeg