Ontmoet leden

Maak kennis met…

We vinden het vooral leuk om samen muziek te maken. Wanneer je in het orkest zit, is je eigen partij onderdeel van een grotere en vollere klank. Zoiets krijg je in je eentje nooit voor elkaar. En bij welke hobby zijn je clubgenoten niet alleen je zus of buurvrouw, maar zelfs je tante of je vader? De harmonie is heel divers. Maak kennis met de leden.

De dirigent.jpg

Timothy Claeyé

Sinds juni 2018 onze nieuwe dirigent. Zoals hij zelf zegt heeft hij veel ‘goesting’ om de koninklijke stedelijke harmonie te dirigeren en dat is wel te merken ook. Met zijn aanstekelijke enthousiasme leert Timothy ons veel nieuwe muziek kennen.

@timothyclaeye

tubaïst

Johan Vanhijfte

Je zou het absoluut niet zeggen, maar hij is toch onze oudste muzikant. Met zijn vele dienstjaren musiceert hij nog graag en amuseert hij ons bijna wekelijks met mooie verhalen na de repetitie. Leuke bijkomstigheid: hij schijnt vaak jarig te zijn!

11159991_871392706239647_7968630532557725915_n.jpg

_DSC8064.JPG

Jongste lid

Koen Rombaut

Koen speelt al een tijdje bij de harmonie en is niet bang voor een uitdaging. Met zijn ‘Olympische kalmte’ zoals hij dat zelf noemt, komt alles goed. Vandaar dat hij waarschijnlijk al een paar keer als solist voor het orkest heeft gestaan. Met zijn mooie trompetklank verrast hij het publiek.

Activiteitencommissie

Judith Courtin - van de Lavoir

Onze bezige bij bij de ‘Koninklijke Stedelijke’. Begonnen op klarinet en nu al jaren op tenor-saxofoon. In de activiteitencommissie houdt ze de planning strak in de gaten; voor een feestje bouwen moet je bij haar zijn.

11054842_871391336239784_5024088801120156077_n.jpg

_DSC8147.JPG

klarinettiste

Anne Bauwens

Ze houdt niet zo van langzame stukken, vertelde ze eens een keer, onze studente uit Eindhoven. Nou, dat hebben we geweten. Tijdens ons laatste Vriendenconcert liet ze iedereen genieten van een swingend klarinetstuk. Dat vraagt naar meer!

@annebauwens